Облаштовуючи салон краси, варто спочатку задуматися над тим, які послуги ви там збираєтесь надавати.
Також варто підібрати косметику для послуг, наприклад, можна знайти тут wholesale.kodi-professional.ua
Також варто підібрати майстерів за якістю.
для салона краси
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться12023-12-18 11:25:43
Поделиться22024-02-23 11:33:07
Давно шукаю якісну професійну косметику для догляду за волоссям. Моє волосся потребує особливого догляду, адже я часто фарбую його, і звичайні засоби вже не справляються. Хочу, щоб волосся виглядало здоровим і блищало, як у рекламі. Можливо, хтось може порекомендувати перевірені інтернет-магазини, де можна замовити професійну косметику? Цікавить широкий асортимент, якість товарів і відгуки інших покупців. Дуже важливо, щоб продукція була оригінальною і ефективною.
Поделиться32024-02-23 11:38:02
Розумію ваші побажання, адже як професіонал у сфері краси, завжди прагну забезпечити своїх клієнтів найкращими продуктами. Моя порада – зверніть увагу на інтернет-магазин професійних засобів для волосся та шкіри голови – TOTIS Hair. Вони спеціалізуються саме на професійній косметиці, що ідеально підійде для ваших потреб. Цей магазин пропонує широкий асортимент продукції відомих брендів, зокрема косметику для колористів https://totis.hair/uk/ , яка дозволяє зберігати яскравість кольору і здоров'я волосся навіть після численних фарбувань. Крім того, ви знайдете там засоби для глибокого відновлення, зволоження та захисту волосся від зовнішніх факторів.
Поделиться42024-02-24 15:59:59
Какие технологии используются в современной профессиональной косметике для ухода за волосами?
Поделиться52024-02-24 16:05:46
Framesi – это не просто косметика для волос, это настоящее творчество и индивидуальность в каждом флаконе! Я, как профессиональный парикмахер, всегда стремлюсь к лучшему для своих клиентов, и Framesi мне в этом отлично помогает. Итальянский бренд косметики для волос https://framesi.ua/ славится своими смелыми решениями и инновационными формулами, которые придают волосам живость, объем и здоровый вид. Вся ассортиментная линейка этого бренда отвечает самым высоким профессиональным стандартам, что делает мою работу легче и приятнее. Особенно хочу выделить их средства для ухода за окрашенными волосами – цвет долго остается насыщенным, а волосы не теряют своей шелковистости и мягкости даже через долгое время после окрашивания.